For Vinny: broadcasting with two computers

For general rambling.
Post Reply
Jonathan
Grand Pooh-Bah
Posts: 6688
Joined: Tue Sep 19, 2006 8:45 pm
Location: Portland, OR
Contact:

For Vinny: broadcasting with two computers

Post by Jonathan »

The answer we were looking for was "a capture card."

https://help.twitch.tv/customer/portal/ ... -computers

quantus
Tenth Dan Procrastinator
Posts: 4880
Joined: Fri Jul 18, 2003 3:09 am
Location: San Jose, CA

Re: For Vinny: broadcasting with two computers

Post by quantus »

The video compression for streaming from an nVidia card is actually pretty low due to it being done directly on the card.
Have you clicked today? Check status, then: People, Jobs or Roads

Dave
Tenth Dan Procrastinator
Posts: 3470
Joined: Fri Jul 18, 2003 3:40 pm

Re: For Vinny: broadcasting with two computers

Post by Dave »

I use OBS, am I a noob?
It takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face.

Jonathan
Grand Pooh-Bah
Posts: 6688
Joined: Tue Sep 19, 2006 8:45 pm
Location: Portland, OR
Contact:

Re: For Vinny: broadcasting with two computers

Post by Jonathan »

I demand Dave streams!

Vinny is just worried about input lag. OBS is good + can be used in multicomputer or single computer stream setups.

Jonathan
Grand Pooh-Bah
Posts: 6688
Joined: Tue Sep 19, 2006 8:45 pm
Location: Portland, OR
Contact:

Re: For Vinny: broadcasting with two computers

Post by Jonathan »

7th generation Core i7 (7700K) launch today.

http://mark.intel.com/products/codename ... -Lake#@All

Turbo to 4.5 GHz, stock, at 91W.

For George: still nothing.

VLSmooth
Tenth Dan Procrastinator
Posts: 3054
Joined: Fri Jul 18, 2003 3:02 am
Location: Varies
Contact:

Re: For Vinny: broadcasting with two computers

Post by VLSmooth »

Thanks for the heads up!

Hmm, I see there's a new Z270 chipset too; will read more.

Post Reply